CORAZON LATINO ROMANIA

Nascuta din dragoste pentru dans in anul 2003, cunoscuta fiind din seria emisiunilor MTV - Super Latino ce au fost difuzate pret de cateva luni din Club NEMO Bucuresti.

Privind in trecut... o petrecere in SALSA 1 YOU & ME,....seri de vis in SALSA 2 pe Luterana, petreceri incendiare in SALSA VAMA VECHE....si tot asa an dupa an ma regasesc astazi ca si veteran al micii marii familii SALSA . O "familie" plina de viata, cu bucurii, veselie, buna dispozitie.

Traiesc din plin fiecare clipa. De ani buni impartasesc cu drag tainele dansurilor latino americane celor indragostiti de acestea.

Fondator - Manager – Instructor – Coregraf - Realizator emisiuni radio-tv - Organizator evenimente:

Profu' de Salsa - OVIDIU COLESA

Corazon Latino Dance Academy este o scoala de prestigiu din Bucuresti care, in cei 10 ani de activitate, plina de pasiune si profesionalism, a reusit sa promoveze cultura dansului latino-american traditional si sa desfasoare cursuri de dans in nu mai putin de 10 orase ale tarii: Bucuresti, Galati, Braila, Iasi, Focsani, Buzau, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Constanta.

CLDA este un adevarat promoter al dansurilor latino-americane, organizand de asemenea evenimente de specialitate, la nivel national:

  • - Campionatul National ”Bachata Stars Romania”
  • - Campionatul National “Salsa Stars Romania”
  • - Competitie Nationala “Latin Spirit Dance Dance Cup"

” IMPREUNA CU NOI MEREU IN RAND CU CEI MAI BUNI ! ”